VIDEO // Formand for Ledelseskommissionen overrasket over barsk kritik

Ledelseskommissionen har fået hård kritik fra fagbevægelsen, og er af andre blevet kaldt "Floskelkommissionen". Se og hør kommissionens formand, Allan Søgaard Larsens, svar på kritikken her.

Formand for Ledelseskommissionen, Allan Søgaard Larsen (i midten), debaterede kommissionens anbefalinger på Ledelsesscenen på Folkemødet med (fra venstre) Henning Thiesen, formand for Djøf, Nanna Højlund, næstformand for LO, Solvejg Schultz Jakobsen, sekretariatschef i KL samt Svend Askær, formand for Lederne (uden for billedet). Chefredaktør og direktør på Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen (th.) modererede debatten.  
Formand for Ledelseskommissionen, Allan Søgaard Larsen (i midten), debaterede kommissionens anbefalinger på Ledelsesscenen på Folkemødet med (fra venstre) Henning Thiesen, formand for Djøf, Nanna Højlund, næstformand for LO, Solvejg Schultz Jakobsen, sekretariatschef i KL samt Svend Askær, formand for Lederne (uden for billedet). Chefredaktør og direktør på Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen (th.) modererede debatten.  Foto: Anders Rostgaard Birkmann
Anders Rostgaard BirkmannKlaus Dalgas

Ledelseskommissionen har mødt hård kritik fra fagbevægelsen, fordi kommissionen peger på, at de offentlige overenskomster og lokalaftaler spænder ben for effektiv ledelse i den offentlige sektor.

Den kritik adresserede kommissionens formand, Allan Søgaard Larsen, da Mandag Morgen fangede ham efter en debat på Ledelsesscenen på Folkemødet.

Herunder kan du også høre, hvorfor han tror, at denne kommissions forslag bliver til virkelighed og ikke ender på den store hylde for glemte kommissioner.

Og så svarer han de kritikere, der i kølvandet på anbefalingerne har kaldt Ledelseskommissionen for "Floskelkommissionen".

 

SE OGSÅ:

PODCAST // Sophie Løhde: Jeg vil ikke lave revolutioner

Her kan du møde Mandag Morgen og Altinget på Folkemødet

Ledelseskommissionen: Ledere skal gå på arbejde for borgernes skyld

Løhdes rådgivere: Større frihed til offentlige ledere

 

Omtalte personer

Allan Søgaard Larsen

Medejer, Duos, medstifter, LøkkeFonden, formand, Welfare Tech, fhv. koncernchef, Falck
cand.mag. (Aarhus Uni. 1981)


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu