Nyt løsningslaboratorium skal aktivere grønne løsninger på gaskrisen

Danmarks og Europas sikkerhed er afhængig af, at vi hurtigt muligt gør os uafhængige af russisk gas. Den grønne omstilling er med andre ord ikke længere alene en miljømæssig nødvendighed på den lange bane. Den er blevet et strategisk imperativ på kort sigt. 

Derfor arbejder Mandag Morgen nu på at samle eksperter, organisationer og virksomheder, der er interesserede i at bidrage tilet løsningskatalogfor, hvordan vi hurtigst muligt får implementeret de grønne løsninger inden for vedvarende energi og energieffektivisering, som vil gøre det muligt at frigøre os fra importen af gas fra Rusland. 

Gennem bredt inkluderende ekspertpaneler/løsningslaboratorier og debatter vil vi give et kvalificeret policy- og handlingsorienteret input til en ’Grønbog for bæredygtig uafhængighed af russisk gas’. Grønbogen vil pege på de investeringer, omstillinger og løsninger, Danmark og Europa skal finde, foretage og skalere, og på de omkostninger og barrierer, som skal adresseres, for at Danmark hurtigt kan blive fri af russisk gas og samtidig komme grønnere ud af denne krise, end vi gik ind i den.  
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024