Se første semifinale i Væxtfaktor 2012

I går sendte DR det første semifinaleprogram i Væxtfaktor 2012. Her blev feltet af vækstmagere og ildsjæle skåret fra 27 til 9 kandidater. De skal nu kæmpe videre om den ærefulde titel og præmien til en værdi af 500.000 kroner.

"Jeg ville ønske det var nemmere at have en favorit, men de er alle sammen gode," siger dommer Nille Juul Sørensen, direktør for Dansk Design Center. Han er selv den nye dreng i klassen i juryen, da de to andre dommere har været med før.

Mere om Væxtfaktor 2012

Mandag Morgen har skrevet en lang række artikler og analyser om Væxtfaktor og den danske vækstudfordring. Læs nogle af dem her:

Born globals har mest vækstfaktor (29.05.2012)
Den nye vækstkapital (29.05.2012)
Enere med vækstpotentiale (30.04.2012)
Jagten på fremtidens vækstmagere (23.04.12)

Ifølge Alfred Josefsen er der lagt op til en tæt kamp. "De har alle sammen nogle gode forretningsmodeller med potentiale for vækst på hver deres måde, så det bliver et meget spændende opløb," sagde han.

Alfred og Stine Bosse er dommere for andet år i træk. De tre dommere får hver tre kandidater som de skal stå for og Stine Bosse, erhvervskvinde og formand for Det Kongelige Teater, er fuld af kampgejst.

"Jeg har tre virkeligt stærke kandidater, så jeg har vinderen," siger Stine Bosse, da finalisterne er fundet. Hun fortsætter: "Jeg har selvfølgelig fuld respekt for de andres virksomheder og produkter, de er bestemt stærke. Men mine kandidater er virkeligt gode."

Se hele første finaleprogram her


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu