”Vi vil være talerør for den brede ungdom”

Den partineutrale ungdomsbevægelse Saga vil give unge en stærkere stemme og har på kort tid fået 1.700 medlemmer. De ønsker psykologer i skolerne og klimafag på erhvervsuddannelserne. To af stifterne, Nima Tisdall og Jesper Theil Thomsen, åbner døren til Sagas politiske værksted og fortæller om arbejdet for at sikre, at ungdommen ikke bliver kørt ud på et politisk sidespor.

Foto: Arthur Gammelbeeck
Jens ReiermannTorben K. Andersen

De er unge og ambitiøse. 

De har stiftet hver deres virksomhed og er dybt engageret i samfundets udvikling. De interesserer sig også meget for politik. Men de føler sig politisk hjemløse.  
For Nima Tisdall og Jesper Theil Thomsen mener, at de politiske partier appellerer alt for lidt til ungdommen i dag. Derfor bruger de nu deres erfaringer til at give unge en stærkere stemme i den offentlige debat. 

Sammen med to andre unge har de etableret den partineutrale ungdomsbevægelse Saga, som siden fødslen for to år siden er nået op på 1.700 medlemmer. Sagas tre mærkesager – uddannelse, mental sundhed og klima – er et resultat af medlemmernes stemmer. Det er de tre emner, der står øverst på medlemmernes action-liste.

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu