Den mentale kriger overvejer at gå ind i politik

POLITIK OG VELFÆRD Der er stemmer at hente for den eller de politikere, der forstår at samle coronamodstanden. Nogle drømmer om, at det kunne blive Kim Boye, en populær sports-coach med 75.000 følgere på Facebook. Han er en ombejlet skikkelse i dele af det netværk, der for tiden fylder gaderne med demonstrationer. Og så er han overbevist om, at Mette Frederiksen har brug for hjælp.

Kim Boye driver under navnet Den Mentale Kriger en succesrig forretning med coaching og vejledning af eliteidrætsfolk i både Danmark og England. Nu overvejer han at engagere sig politisk på baggrund af sine meget kritiske holdninger til regeringens håndtering af coronakrisen.

Boye kender efter eget udsagn stort set alle aktører i det coronakritiske netværk i Danmark, som Mandag Morgen og Altinget har kortlagt. Kim Boye har indvilget i at fortælle om sit arbejde og om det ’coronapolitiske’ engagement, der tog sin begyndelse i foråret 2020, og som blandt andet kommer til udtryk på facebooksiden Den Mentale Kriger, der følges af knap 75.000 mennesker.

Login