Grøn + Digital = Danmarks store chance

DIGITAL OMSTILLING Grøn teknologi og digitale offentlige tjenester er begge danske styrkeområder. Men der er brug for koordinering og samarbejde på tværs af det offentlige og det private, hvis Danmark skal udnytte mulighederne for at bruge digital teknologi til at nå klimamålene. KMD’s direktør, Eva Berneke, opfordrer regeringen til at bringe parterne sammen. 

Danmark ligger helt i verdenstoppen for digitalisering af offentlige tjenester. Det offentliges data om borgerne og samfundet er måske de bedst organiserede og mest detaljerede i verden. 

Vi er også blandt verdens førende, når det kommer til den grønne omstilling. Vi har de mest ambitiøse officielle mål for nedbringelsen af CO2, og klimamålene bakkes op på tværs partier og alle store organisationer og industrier. Mange af vores største virksomheder er meget direkte involveret i at udvikle avancerede, bæredygtige løsninger. Fremtiden for selskaber som Grundfos, Ørsted, Danfoss, Vestas og Siemens Gamesa er knyttet tæt til den grønne dagsorden. 

Login