Programmet for Velfærdens Innovationsdag 2018 så således ud:

Kl. 8.30 | Dørene åbner: Check in, morgenkaffe og netværk

Start dagen med en kop kaffe og let morgenmad. Planlæg din dag, gå en runde i udstillingsområdet og hils på de øvrige deltagere.

Kl. 9.20 | Velkommen til Velfærdens Innovationsdag 2018

Andreas Hjorth Frederiksen, projektdirektør i Tænketanken Mandag Morgen, byder velkommen og introducerer dagens program.

Kl. 9.30 | Fremtidens velfærdsledelse – hvor skal vi hen?

Den digitale, teknologiske, demografiske og økonomiske udvikling betyder, at også velfærden er i rivende udvikling. Hvordan ruster vi fremtidens velfærdsledere til at løfte opgaven? Og hvordan styrer vi alle sikkert igennem?

Mød blandt andre Sophie Løhde, minister for offentlig innovation, Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet, Allan Søgaard, formand for Ledelseskommissionen, Louise Gade, direktør for videre- og efteruddannelse i VIA University College, og Katja Kayser, direktør i Københavns Kommunes sundheds- og omsorgsforvaltning, til en diskussion om ledelse og styring i et velfærdssamfund, der er i hastig forandring og fyldt med nye muligheder.

Kl. 10.30 | Pause: Netværk, udstilling og guidede ture

Gå på opdagelse på markedspladsen for velfærdsløsninger, hvor du kan blive opdateret på de nyeste velfærdsteknologiske løsninger, de vigtigste tendenser og metoder inden for sundhed, omsorg, pleje, uddannelse, beskæftigelse – og meget andet. Og tag med på en af de guidede ture, der hjælper dig til at finde netop de udstillinger, der er allermest relevante for dig.

Se en oversigt over alle stande og læs mere om de guidede ture i udstillingsområdet her.

Kl. 11.15 | Temasessioner

Hvordan sikrer vi, at projekter går fra idé til gevinster? Hvordan etablerer og styrker vi de lokale fællesskaber – og hvad er kommunens rolle her? Hvordan udnytter vi velfærdsteknologiens potentialer? Og hvordan styrker vi de unges demokratiske deltagelse? Det og meget mere kan du blive klogere på, når vi dykker ned i nogle af de vigtigste tendenser i velfærden netop nu. Vælg den session, som er mest interessant for dig.

Se et udvalg af dine valgmuligheder her.

Kl. 12.30 | Frokost: Netværk, udstilling og mad

Invitér nye velfærdskollegaer på frokost i udstillingsområdet.

Kl. 13.15 | At give plads til det nye

Hvordan skaber vi plads i organisationen til, at de nødvendige nye kompetencer hos velfærdens ledere og medarbejdere kommer i spil? Hvordan kommer vi væk fra at tale og i gang med at gøre?

Mød blandt andre Vibeke Jensen, beskæftigelseschef i Aarhus Kommune, Kristian Hart-Hansen, CEO i Leo Innovation Lab, og Jonas Keiding Lindholm, generelsekretær i Red Barnet. Find inspiration i gode eksempler fra både offentlig, privat og tredje sektor, hvor organisationer er gået væk fra at tale og i gang med at gøre.

Kl. 13.55 | Løsningsgalleri

Vi har udvalgt 47 af de bedste, nye velfærdsløsninger på tværs af Danmark. Du kan vælge seks af dem, som du allerhelst vil høre mere om.

Løsningerne er delt ind i fem temaer:

Du kan også læse mere og se en oversigt over alle løsningerne her.

Kl. 14.45 | Pause: Netværk, kaffe, udstilling og guidede ture

Snup kaffen i udstillingsområdet, hop med på en af de guidede ture rundt på markedspladsen og drik en kop kaffe med gode velfærdskolleger.

Kl. 15.30 | Speaks og sessioner

Hør visionære fortællinger fra civilsamfundet i Speakers Lounge eller bliv klogere på det offentliges møde med borgernes nye velfærdsaktivisme. Du kan også tage en ekstra tur i udstillingsområdet eller tale videre med de nye kontakter, du har skabt i løbet af dagen.

Få et overblik over dine valgmuligheder her.

Kl. 16.15 | Hjerner og vaner i vejen?

Når udviklingen går stærkt stiller det nye krav til kompetencerne hos medarbejdere og ledere i velfærden. Men hvad betyder det for os som mennesker, når fremtiden er ukendt, og vi hele tiden skal kunne noget mere og gøre noget andet?

Mød Lone Frank, neurobiolog og radiovært, og Morten Münster, adfærdsekspert, der gør os klogere på både hjernens og vanernes betydning for omstillingsparatheden – og tager et kig ind i krystalkuglen.

Kl. 16.45 | Reception: Netværk, udstilling og vin

Gå en sidste runde i udstillingsområdet og nyd et glas med dine nye samarbejdspartnere.

 


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024