Sociale netværk bliver kernen i fremtidens internet

Frem over er det dit sociale netværk, der kommer til at blive kernen i, hvordan du kommunikerer og søger information på nettet. Det er erkendelsen blandt førende internetselskaber som Google, Yahoo, Microsoft og Facebook. Og kampen  vil de kommende måneder spidse kraftigt til, i takt med at Google, står for at rulle et helt nyt koncept af sociale tjenester ud. Selskabet slog i sidste måned fast, at der i efteråret bliver bygget et socialt lag ind i Googles kerneprodukter, der ud over søgemaskinen Google Search består af tjenester som Gmail, Picasa og YouTube.

Bered dig på de kommende måneder at blive centrum for en indædt kamp om kontrollen over internettets fremtidige infrastruktur. Frem over er det dit sociale netværk, der kommer til at blive kernen i, hvordan du kommunikerer og søger information på nettet.

Det er erkendelsen blandt førende internetselskaber som Google, Yahoo, Microsoft og Facebook. Og kampen  vil de kommende måneder spidse kraftigt til, i takt med at internettets hidtidige ukronede hersker, Google, står for at rulle et helt nyt koncept af sociale tjenester ud.

Præcist hvilke tjenester der er tale om, holder Google tæt til kroppen. Men selskabet slog i sidste måned fast, at der i efteråret bliver bygget et socialt lag ind i Googles kerneprodukter, der ud over søgemaskinen Google Search består af tjenester som Gmail, Picasa og YouTube.

Login