Seniorernes egne erfaringer: ”Man skal jo lytte til hinanden”

Det kan være markant karriereforlængende at få taget samtalen om, hvordan man gerne vil arbejde, når man kommer på den anden side af de 60 år. Det har tre erfarne medarbejdere oplevet, og her deler de deres bedste råd til, hvordan man tager samtalen om senkarrieren, så det gavner både medarbejder og virksomhed.

For kommunikationskonsulent, Karen Bonnis, blev aftalen om ændrede rammer for jobbet afgørende for, at hun valgte at arbejde videre frem for at gå på pension. 
For kommunikationskonsulent, Karen Bonnis, blev aftalen om ændrede rammer for jobbet afgørende for, at hun valgte at arbejde videre frem for at gå på pension. Foto: AP Pension
Stine Bjerre Herdel

Karen Bonnis, kommunikationskonsulent, AP Pension

Alder: (snart) 67

Karens job i AP Pension før og nu

Jeg er kommunikationskonsulent, og jeg laver det samme som før, men mine ønsker og behov gik på nedsat tid og mere fleksibilitet. Så jeg er gået ned på 30 timer og er flyttet til Kolding, og så pendler jeg to-tre dage om ugen. Det var efter aftale med min chef, der gerne vil have, at jeg stadig er fysisk til stede på kontoret, og det er jeg faktisk glad for, det er jo rart at være en del af et fællesskab.
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu