Digitaliseringschef til Familieretshuset
Kan du stå i spidsen for transformationen af den digitale understøttelse af mindst 150.000 årlige afgørelser og mere end 60.000 møder med borgerne? Kan du sikre robuste digitale løsninger, så dine kolleger i Familieretshuset bedst og mest effektivt kan hjælpe personer og familier i nogle af de sværeste livssituationer?

Søg dette job
Som digitaliseringschef i Familieretshuset skal du være med til at sikre, at familier i hele landet får den nødvendige hjælp i ændrede livssituationer. Familieretshuset vokser og udvikler sig markant i disse år, og digitalisering spiller en afgørende rolle for, at vi kan realisere de store ambitioner, der er på området. Vi har en ambitiøs digitaliseringsstrategi. Råderummet til at skabe de bedste løsninger for, at borgerne oplever os som imødekommende, professionelle og effektive, er stort. Og vi sætter baren højt for at udvikle IT-løsninger, der gør det lettere for borgerne at være i dialog med os og gør vores sagsbehandling så effektiv som overhovedet muligt - for borgernes skyld. Du bliver leder af tre teams med stærke IT-fagligheder: Informationssikkerhed, IT-drift & support og IT-udvikling. Som leder for digitaliseringskontoret skal du gå forrest i at skabe en kultur, hvor I i hele organisationen opleves som serviceorienterede og proaktive i forhold til både drift og udvikling. Det er afgørende for sammenhængen mellem digitalisering og kerneforretning, at der er et tillidsfuldt og tæt samarbejde med ledere og medarbejdere på Familieretshusets lokationer i hele landet. Du skal have en solid IT-faglighed, og gerne erfaring med IT-drift og -udvikling fra en anden større offentlig organisation.. Du skal have gode samarbejdskompetencer, stærke netværkskompetencer og være en dygtig leder. Og så skal du være konstant nysgerrig på de muligheder, som nye IT-værktøjer giver for serviceforbedringer og effektiviseringer, og vedholdende i ledelsen af de processer, der skal udvikle og implementere dem. Læs mere om Familieretshuset og stillingen i job- og personprofilen her. Er du blevet nysgerrig, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Maren Johansen på telefon 6182 7705, send gerne en sms for en aftale. Du er også meget velkommen til at kontakte konsulent i Genitor Christian Høegh Brønnum på telefon 2193 0783 eller e-mail chbr@genitor.dk. Forventet tiltrædelse er den 1. august 2021. Du kan søge stillingen via knappen 'ANSØG OM JOB', senest den 13. juni 2021.
    Søg dette job
    Om Familieretshuset
    Familieretshuset åbnede 1. april 2019 og erstattede Statsforvaltningen. Familieretshuset hører organisatorisk og budgetmæssigt under Social- og Ældreministeriet.

    Opgaver i Familieretshuset
    Det er Familieretshusets opgave at behandle sager, som handler om familien i bred forstand. På alle områder handler det om at finde de løsninger, der er bedst for hver enkelt familie.