Kristian Thulesen Dahl: Vi er en fri fugl. Vi gør som vi vil.

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thule­sen Dahl, kritiserer Venstre for at tænke for meget på sin egen politik uden at lytte nok til Dansk Folkeparti. Derfor skal også Dansk Folkeparti tænke mere på, hvordan partiets politik fremmes bedst muligt – også hvis det sker på bekostning af Venstre. “Venstre har selv valgt, hvordan tingene skal fore­gå. De kører med den politik, som de synes, er den rigtige. Fred være med det. Men det gør vi så også,” siger han i et interview med Mandag Morgen.

De har forsøgt sig med parterapi. De har forsøgt sig med tålmodighed og forståelse for hinandens behov. Men lige lidt hjælper det.

Mindre end et år efter Lars Løkke Rasmussen tiltrådte som statsminister med støtte fra Dansk Folkeparti, synes forholdet mellem de to største borgerlige partier at være på vej ud i en dyb og eksistentiel krise.

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, kritiserer Venstre for at køre sit helt eget løb uden hensyntagen til de 37 mandater, der var helt afgørende for, at Lars Løkke Rasmussen kunne sætte sig til rette i Statsministeriet.

Login