SVINDELNUMMER: TV-værter og avis misbruges i kampagne for antirynkecreme

De tre kendte TV-værter, Sofie Linde Ingversen, Lene Beier og Lise Rønne har alle fået den idé at skifte karrieren foran kameraet ud med rollen som iværksætter. Det kan man læse i en række artikler som florerer på nettet. Men artiklerne er fup.

Nikolaj Rodkjær KristensenMartin Breindahl Kruse

“Jeg er iværksætter, og det ligger bare i min natur. X-Factors sponsorer kunne ikke acceptere det, og derfor måtte vi gå hver til sit”. 

Det fortæller tv-værten Sofie Linde Ingversen angiveligt i en artikel, der i øjeblikket spreder sig på Facebook, og som er prydet med Ekstra Bladets logo i toppen. I artiklen siger Sofie Linde Ingversen, at hun er blevet fyret fra sit job som vært på talentshowet X-Factor. Men artiklen er det rene svindelnummer og formodentlig endnu et mange forsøg på at stikke snablen i din bankkonto. 

Ifølge fupartiklen blev Sofie Linde Ingversen fyret, fordi X-Factors sponsorer, “der sælger dyrere og mindre effektive produkter,” er blevet misundelige på den antirynkecreme, som tv-værtinden de seneste to år har arbejdet på.

Fupartikel med Sofie Linde Ingversen

Og læser man videre, kan man godt forstå, at sponsorerne blev sure. For tv-værtens produkt er åbenbart så effektivt, at plastikkirurger nu ligefrem har svært ved at finde kunder, der vil have botox-injektioner og ansigtsløft.   

LÆS OGSÅ: Svindelnummer: Fodboldspiller, komiker og skuespiller løjet konkurs og rige igen

Derfor er det angiveligt også heldigt, at man som læser af artiklen helt eksklusivt har mulighed for at prøve produktet helt gratis - så længe man betaler sølle 6 dollars for fragten. Men læser man betingelserne for handlen, kan man se, at man kun får produktet i en prøveperiode på 10-14 dage.

Hvis man efter prøveperioden ikke har angivet, telefonisk eller per mail, at man ikke er tilfreds med produktet, vil man blive trukket yderligere 148 dollars fra din bankkonto.  

Kopi af artiklen med andre kendisser 

Faktisk er det ikke kun Sofie Linde Ingversen, der for tiden oplever stor succes med sin antirynkecreme. Artiklen findes nemlig i yderligere to stort set identiske udgaver, hvor det nu er Landmand søger Kærlighed-værten Lene Beier og den tidligere X Factor-vært Lise Rønne, der har droppet karriererne foran kameraet for i stedet at udvikle den selv samme creme, som vi ellers lige har læst, at Sofie Linde Ingversen står bag. 

LÆS OGSÅ: Gammelt pakkefupnummer i nye klæder vil flå din bankkonto

Men alle artiklerne er naturligvis del af et stort fupnummer. 

Fupartikel med Lene Beier

Det fortæller Ekstra Bladet, da TjekDet kontakter avisen for at høre, om de godt ved, at deres navn og logo bliver brugt i fupartiklerne.

“I den konkrete sag er vi allerede i kontakt med dem, som, vi mener, hoster den pågældende hjemmeside med henblik på at få det stoppet hurtigst muligt”, skriver Ekstra Bladets administrerende redaktør, Ole Sloth, i en mail. 

Det viser sig da også, at Sofie Linde Ingversen ikke har noget som helst med antirynkecremen at gøre. Det fortæller hendes manager i en mail til TjekDet.  

Og på Facebook skriver Lene Beier, at hun er blevet misbrugt i de her artikler. Hun fraråder alle at købe produktet. Hun oplyser også, at hun hverken har været med til at udvikle en hudplejeserie eller har tænkt sig at forlade sit job. Hun har kontaktet politiet og hendes advokat er på sagen.  

LÆS OGSÅ: IKEA ADVARER: Svindelnummer erklærer dig for vinder af gavekort

Er du allerede kommet til at bestille en creme fra siden, bør du kontakte din bank. 

TjekDet har tidligere skrevet om lignende svindelnumre, hvor aviser og kendte danskere er blevet misbrugt i falske artikler, der tilsyneladende har til formål at franarre danskere penge.

For nyligt var det komikeren Anders Matthesen, fodboldspilleren Nicklas Bendtner og den dansk-amerikanske skuespiller Viggo Mortensen, der i en artikel hos ‘Berlininsky Business’ kunne fortælle, at de alle var gået konkurs, men nu havde gjort lykken gennem investeringer i den virtuelle valuta bitcoins.

LÆS OGSÅ: Svindelnummer: Fodboldspiller, komiker og skuespiller løjet konkurs og rige igen

LÆS OGSÅ: Gammelt pakkefupnummer i nye klæder vil flå din bankkonto

LÆS OGSÅ: IKEA ADVARER: Svindelnummer erklærer dig for vinder af gavekort

LÆS OGSÅ: Kan du få den nye iPhone for 5 kroner?


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu