Intelligence: Big Data

Mandag Morgen giver et indblik i den datadrevne økonomi, de muligheder, den rejser, og de beslutninger, den kræver.

Believe the hype. Big data er langt mere end et flertygtigt it-buzzword – det er den ressource, der kommer til at drive fremtidens digitale vækst. Derfor er det heller ikke noget, der kan overlades til dataloger, statistikere og it-nørder. Big data bliver en fundamental vækst- og i mange tilfælde overlevelsesbetingelse for virksomheder og nationer. Det er noget, alle bliver nødt til at forholde sig til – ikke mindst politikerne, der står foran en række afgørende beslutninger om, hvordan vi bedst forbereder os på den datadrevne økonomi.

På de følgende sider giver Mandag Morgen et indblik i den datadrevne økonomi, de muligheder, den rejser, og de beslutninger, den kræver. Analyserne er blevet til på baggrund af et intelligence-partnerskab med Google, der har været med til at støtte projektet og levere data og ny viden. Mandag Morgen har det fulde ansvar for det journalistiske indhold.

Hent PDF

Forrige artikel Catalytic Philanthropy Catalytic Philanthropy Næste artikel Innovation, effektiv ledelse og produktivitet i den offentlige sektor Innovation, effektiv ledelse og produktivitet i den offentlige sektor