The Power to Grow

Horsens Kommune er et glimrende eksempel på, hvordan ambitiøse, bæredygtige strategier ikke nødvendigvis er forbeholdt storbyer.

Denne rapport zoomer ind på Horsens og tegner et sandsynligt fremtidsscenarie for byen udvikling frem mod 2050. Med sine 83.000 indbyggere er Horsens Kommune et glimrende eksempel på, hvordan ambitiøse, bæredygtige strategier ikke nødvendigvis er forbeholdt storbyer. The Power to Grow viser, at Horsens, ligesom en række andre mindre og mellemstore danske byer, kan komme til at spille en afgørende rolle i udviklingen af en ny og bæredygtig økonomi.

Rapporten ligger i forlængelse af publikationen 2050 - Det blir’ et yndigt land, som Mandag Morgen i samarbejde med Realdania udgav i foråret 2012. Den er således et eksempel på, hvordan regioner eller byer kan arbejde med langsigtede og lokale vækststrategier.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan Mandag Morgen arbejder med fremtidsscenarier, er du altid velkommen til at kontakte os på mm@mm.dk eller 3393 9323.

God læselyst.

Hent PDF

Forrige artikel Fremtidens fonde Fremtidens fonde Næste artikel Sustainia Guide to Copenhagen 2025 Sustainia Guide to Copenhagen 2025