Techtendenser af 
Peter Hesseldahl

Din digitale mor sørger for, at du får noget godt at spise

Hvad skal vi lave til middag? Det bestemmer den madservice, du abonnerer på. Den kender din smag, den ved, hvad du har brug for, og den sørger for leveringen. Og selvom kødet og osten aldrig har set et dyr, ligner det og smager som god gammeldags mad, som du kender den. Det er fremtiden ifølge den finske fødevareekspert Lauri Reuter.

Den finske ekspert i fremtidens fødevarer Lauri Reuter mestrer kunsten at beskrive en fremtid, der er provokerende anderledes – og alligevel præcis så realistisk, at han formentlig får ret.

Jeg har interviewet Reuter nogle gange over årene, og når jeg kigger tilbage på de gamle interviews, kan jeg konstatere, at de trends, han udpegede, har vist sig at være holdbare, selvom de lød temmelig vilde. 

Blå bog

Lauri Reuter

2019: Stifter og partner i venture kapital-selskabet Nordic Food Tech
Medlem af Singularity Universitys fakultet
Forsker og specialist i disruptive technologies ved VVT – Finlands Teknologiske Institut
2017: Ph.d. i bioteknologi
Bosat i Helsinki

Ifølge Reuter kan vi fremover forvente at finde langt mere mad fremstillet af mikroorganismer som bakterier og gærsvampe på menuen.




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu